Hemavan skoter

Västerbottens län

Information

660526-XXXX är organisationsnummer för företaget Hemavan skoter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemavan skoter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Storuman som är den kommunen som Hemavan skoter finns i.

Hemavan skoter har varit registrerat sedan 2005-10-12 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemavan skoter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Hemavan skoter är och det finns flera bolag i Storuman som också är .

Firmatecknare för Hemavan skoter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hemavan skoter så kan ni göra det på telefon genom 0954-30010 eller genom brev på följande adress:

Skoterverkstad, service, försäljning tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemavan skoter och det är Gunnebrink, Sten Roger som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,