Jacobsson Helmersson Handelsbolag

Västerbottens län

Information

916594-8333 är organisationsnummer för bolaget Jacobsson Helmersson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jacobsson Helmersson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Storuman som är den kommunen som Jacobsson Helmersson Handelsbolag finns i.

Jacobsson Helmersson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-07-05 och det finns flera bolag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jacobsson Helmersson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Jacobsson Helmersson Handelsbolag är och det finns flera bolag i Storuman som också är .

Firmatecknare för Jacobsson Helmersson Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Jacobsson Helmersson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0951-12227 eller genom brev på följande adress:
Blå Vägen 255, 923 32, Storuman

Tillverkning och försäljning av metall-, trä- och läderprodukter samt varor och tjänster inom data och därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Jacobsson Helmersson Handelsbolag och det är Helmersson, Agne Sigurd som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Jakobsson, Anna-Elise som är född 1953 och har titeln Bolagsman,