Rottne-SMV Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Rottne-SMV Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Storuman. Det är nämligen den kommunen som Rottne-SMV Aktiebolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rottne-SMV Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rottne-SMV Aktiebolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1900-05-21. Men sedan 1989-01-01 så har Rottne-SMV Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Forsvik, 923 41, Stensele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rottne-SMV Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0951-26880.

Storuman arbetar för att verksamheter som Rottne-SMV Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rottne-SMV Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västerbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillverka coh försälja skogs- och transportmaskiner, samt uthyrning av sådana maskiner och andra maskiner jämte inventarier till verkstads- och skogsindustrin jämte därmed förenlig verksamhet, samt äga och bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för Rottne-SMV Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Rolf Arnold Gustav -Karlsson, Hilding Erik Börje Firman tecknas två i förening av -Axelsson, Roland Elis Torbjörn -Börjesson, Anders Fredrik -Nordestedt, Kerstin Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rottne-SMV Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Rolf Arnold Gustav som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Rolf Arnold Gustav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hilding Erik Börje som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Roland Elis Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Anders Fredrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nordestedt, Kerstin Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant.Andersson, Åke Clarence Ingemar som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rottne-SMV Aktiebolag är 556003-9181.