Slussfors Transport och Service Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Storuman finns det ett Aktiebolag som heter Slussfors Transport och Service Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Slussfors Transport och Service Aktiebolag i Västerbottens län. Storuman är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Slussfors Transport och Service Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västerbottens län.

Sedan 1989-01-03 så har Slussfors Transport och Service Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Slussfors Transport och Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Storuman.

Vill man komma i kontakt med Slussfors Transport och Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Forsnacken 6, 923 97, Slussfors. Vi ni istället prata med Slussfors Transport och Service Aktiebolag så kan ni göra det på 0951-50043.

Bolaget skall bedriva transport och servicerörelse ävensom idka därvid förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lirell, Nina Anna-Maja som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Lirell, Rolf Haldor Valter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lirell, Sonja Lilian som är född 1952 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lirell, Nina Anna-Maja -Lirell, Rolf Haldor Valter .

Slussfors Transport och Service Aktiebolag har 556345-6309 som sitt organisationsnummer.