KI Schakt Aktiebolag

Västerbottens län

Information

KI Schakt Aktiebolag är en verksamhet som finns i Storuman. I KI Schakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nygren, Erik Ivan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tuoma, Kaj Tomas Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellström, Katarina Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Färnstrand, Anders Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med KI Schakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KI Schakt Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva väghyvelentreprenad, väg- och schaktentreprenad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är KI Schakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KI Schakt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerbottens län och Storuman arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KI Schakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KI Schakt Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KI Schakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nygren, Erik Ivan

KI Schakt Aktiebolag har 556358-8705 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.