Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Storuman som är den kommunen där Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag finns. I Storuman så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Luspgränd 11, 923 31, Storuman men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0951-77618.

Storuman arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag har idag 556473-2351 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Byström, Eva Kristina -Byström, Peter Joakim är den som för stunden ansvarar för Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, beställningstrafik, godsbefordran, hantering av farligt gods och miljöfartligt avfall, ävensom idka därvid förenlig verksamhet.

I Byströms Åkeri i Storuman Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Byström, Peter Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Byström, Eva Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, .