Tärnaby Wärdshus AB

Västerbottens län

Information

556595-7478 är organisationsnummer för verksamheten Tärnaby Wärdshus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tärnaby Wärdshus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Storuman som är den kommunen som Tärnaby Wärdshus AB finns i.

Tärnaby Wärdshus AB har varit registrerat sedan 2000-08-11 och det finns flera verksamheter i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tärnaby Wärdshus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Tärnaby Wärdshus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Storuman som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tärnaby Wärdshus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tärnaby Wärdshus AB så kan ni göra det på telefon genom 0954-10395 eller genom brev på följande adress:
V. Strandv. 2 B, 920 64, Tärnaby

Bolaget skall bedriva wärdshus med restaurang och rumsuthyrning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tärnaby Wärdshus AB och det är Wacklin, Karl-Gustaf Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wacklin, Anders Thomas som är född 1956 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor,