ThermoCamp AB

Västerbottens län

Information

ThermoCamp AB är ett av många verksamheter som finns i Storuman. Det är nämligen den kommunen som ThermoCamp AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ThermoCamp AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2002-05-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blå Vägen 120, 923 41, Stensele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ThermoCamp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0951-20526.

Storuman arbetar för att verksamheter som ThermoCamp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ThermoCamp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västerbottens län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tillbehör till husvagnar och transportvagnar, plåtslageriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ThermoCamp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas två i förening av -styrelsens ledamöter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ThermoCamp AB och det är följande personer, Bergfors, Jan Christer Emanuel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellqvist, Mats Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Krane, Robin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundberg, Leif Hugo Christian som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Gun-Britt Annika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ThermoCamp AB är 556627-1044.