Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Storuman som är den kommunen där Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag finns. I Storuman så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag har haft sedan 2004-12-30. Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 1, 923 31, Storuman men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0951-77087.

Storuman arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag har idag 556670-1859 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elektriska installationer, reparation av elektriska hushållsvaror, serviceinstallationer av kyl- och frysanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Mattsdals El & Kylservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsdal, Jan Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsdal, Mats-Åke som är född 1967 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, .