Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten)

Västerbottens län

Information

I Storuman finns det ett Aktiebolag som heter Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten). Det finns flera bolag som liknar Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten) i Västerbottens län. Storuman är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-05-17 så har Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten) varit registrerat och sedan 2005-08-11 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Storuman.

Vill man komma i kontakt med Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten) så kan man gör det genom att posta ett brev till Blå Vägen 17, 920 66, Hemavan. Vi ni istället prata med Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten) så kan ni göra det på 0954-30125.

Bolaget skall bedriva hotell och restaurang, cateringverksamhet, drift av campinganläggning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Krantz, Anna Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ann Malin Desiré som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenvall, Glenn Tony som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Hemavans Kök & Bo AB (Hemavans Wärdshus och Restaurang Solkatten) har 556680-6724 som sitt organisationsnummer.