Data & Service i Tärnaby AB

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Data & Service i Tärnaby AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Storuman här finns det många olika Aktiebolag. Data & Service i Tärnaby AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Storuman jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västerbottens län gör att bolag trivs där.

Data & Service i Tärnaby AB är momsregistrerat sedan2007-02-01 och har organisationsnummer 556717-0823.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0954-32096 alternativt besöka eller skicka post till Data & Service i Tärnaby AB på följande adress Skyttev. 11, 920 64, Tärnaby.

Data & Service i Tärnaby AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-01.

I Data & Service i Tärnaby AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Nyberg, Karin Angela Marie som är född 1974 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av dataprodukter samt datasupport inriktad mot företag och privatkunder samt därvid förenlig verksamhet.