Hemavan Service Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Hemavan Service Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Storuman som är den kommunen där Hemavan Service Aktiebolag finns. I Storuman så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hemavan Service Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hemavan Service Aktiebolag har haft sedan 2007-09-13. Hemavan Service Aktiebolag har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hemavan Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Älvstigen 2, 920 66, Hemavan men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0954-30020.

Storuman arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hemavan Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hemavan Service Aktiebolag har idag 556736-9045 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hemavan Service Aktiebolag

Bolaget ska bedriva stugförmedling samt därvid förenlig verksamhet.

I Hemavan Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Eva Susanne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Tord Allan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, .