TÄRNABY ELEKTRONIK

Västerbottens län

Information

TÄRNABY ELEKTRONIK hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Storuman som är den kommunen där TÄRNABY ELEKTRONIK finns. I Storuman så finns det många olika Enskild firma och i Västerbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. TÄRNABY ELEKTRONIK tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket TÄRNABY ELEKTRONIK har haft sedan 1999-01-01. TÄRNABY ELEKTRONIK har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TÄRNABY ELEKTRONIK så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0954-30387.

Storuman arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

TÄRNABY ELEKTRONIK har idag 580206-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TÄRNABY ELEKTRONIK

Tillverkning och försäljning av elektronikprodukter, försäljning av datorer, mobiltelefoner, komradioutrustningar samt teknisk rådgivning.

I TÄRNABY ELEKTRONIK så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Karl Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .